billiga fotbollströjor World Cup 2018

ساخت وبلاگ

De mest framstående spelaa i den nya säsongen av Ligue 1 är inte Mbappé, som har spenderat mycket pengar och tänkt på Paris Saint-Germain, utan Neymar och Messi. De två billiga fotbollströjor klädda spelaa har fått en mycket bra start på säsongen. Efter att de två upplevde en lågperiod förra säsongen har de blivit de nya favoritea i Ligue 1 den här säsongen.

Idag ska vi prata om Neymar. Efter att ha gjort ett mål mot Lorient i den här kampanjen har Neymar gjort 15 mål på 19 matcher för Paris Saint-Germain i alla tävlingar den här säsongen, och även gett 11 assist. Fler och fler fans följer honom i Neymars Paris Saint-Germain tröja. Detta gör Neymar oavgjort med Håland (23 mål och 3 assist på 17 matcher) och lagkamraten Messi (12 mål och 14 assist på 18 matcher) som de fem bästa ligaspelaa som är inblandade i att göra mål den här säsongen.

Veteranens nedgång är bara tillfällig, och deras topp kommer att fortsätta. Detta har också skapat de fem bästa ligaspelaa som har gjort flest mål den här säsongen.

billiga fotbollströjor World Cup 2018...
ما را در سایت billiga fotbollströjor World Cup 2018 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : fotbollsmall fotbollsmall بازدید : 99 تاريخ : پنجشنبه 19 آبان 1401 ساعت: 15:19

خبرنامه